Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 жовтня 2019 р.

Чернігів відкритий для бізнесу - у місті запрацював центр оптової торгівлі у сфері продуктового ритейлу

+20
+17

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21
Фото № 22
Фото № 23

Заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако сьогодні, 23 жовтня, взяв участь у відкритті нового торговельного центру малого формату METRO під брендом «Бери-Вези».

- Відкриття нового магазину для міської влади дуже важливе. Такі торгові об’єкти з європейськими традиціями, з європейським досвідом і підходом до роботи є свідченням довіри, свідченням того, що місто розвивається. І звичайно, ваш успіх – це буде і наш успіх. Тому що це і робочі місця, і податки, і робота в місті Чернігові. Найголовніше, що я вам хочу побажати – через рік чи через два відкривати METRO вже великого формату у нашому місті. Це буде дійсно означати, що і ви розвиваєтеся, і місто розвивається. Давайте над цим працювати, - підкреслив Олександр Ломако, вітаючи компанію, весь колектив та потенційних клієнтів з відкриттям магазину у нашому місті.

В урочистій церемонії розрізання стрічки також взяли участь гендиректор Metro Cash&Carry Україна Тіно Цайске та в.о.голови Чернігівської ОДА Наталія Романова.

ТЦ «Бери Вези» у Чернігові відкрився на вулиці Старобілоуська, 77. Магазин працюватиме згідно з оновленою концепцією торговельних центрів малого формату METRO. Вона передбачає повноцінне обслуговування всіх груп клієнтів компанії, з посиленим фокусом на професійних – Trader (роздрібна торгівля) і HoReCa (готелі, кафе та ресторани). Для організації роботи цього магазину створено 11 робочих місць.

METRO – провідна міжнародна компанія, що спеціалізується на оптовій торгівлі у сфері продуктового рітейлу. Компанія представлена у 26 країнах, з головним офісом у м. Дюссельдорф, Німеччина. Компанія пропонує індивідуальні рішення для своїх оптових та роздрібних клієнтів.

«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» на українському ринку з 2003 року. Наразі компанія управляє 23-ма класичними центрами оптової торгівлі METRO Cash&Carry у Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові, Львові, Кривому Розі, Полтаві, Вінниці, Запоріжжі, Чернівцях, Миколаєві, Рівному, Івано-Франківську, Маріуполі, Житомирі та двома магазинами оптової торгівлі «Бери Вези» у Тернополі та Луцьку.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!