Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 жовтня 2019 р.

19-20 жовтня в Чернігові - всеукраїнський форум "Digital у туристичній промоції"

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

"Digital у туристичній промоції" – всеукраїнський форум під такою назвою 19 та 20 жовтня збирає в Чернігові фахівців туристичної сфери, які навчатимуться використовувати соціальні мережі як основні для промоції міст. Організатор форуму – Управління культури та туризму Чернігівської міської ради. Так Чернігів навчається сам і виступає платформою для навчання інших.

Спікери форуму - провідні блогери України та Європи, представники кращих електронних мереж країни та представники Польської туристичної організації.

Kamila Anna Napora, яка є однією з найкращих і найдосвідченіших блогерок Центральної Європи та засновницею Kami and the rest of the world. Вона розповість інфлюенсер маркетинг.
Włodzimierz Szczurek, який є директором Polska Organizacja Turystyczna в Києві. Він розкаже про важливість digital в промоції міст і поділиться досвідом Польщі у цьому.
Taras Ishchenko, комерційний директор одного з найуспішніших проектів про подорожі в Україні Zruchno Travel. Він говоритиме про контент маркетинг і про важливість сайту.
Nataliia Yemets, тренерка з блогерства і доцентка Чернігівського національного технологічного університету. Її виступ буде про створення і ведення ефективного блогу.

Серед зареєстрованих міст, які їдуть на навчання: Кам'янець-Подільський, Чернівці, Дрогобич, Одеса, Славутич, Ніжин, Полтава та Луцьк.

Окремі родзинки : 19 число, після теоретичної частини запланований інстатур по Валу, з метою практичного відпрацювання почутого, а 20 числа тренінг від Наталі Ємець, яка поділиться знаннями щодо правильності написання текстів,які б читалися, які привертали б увагу читачів. і звісно вивчення досвіду тих міст і країн, які зробили прорив у промоції шляхом використання соціальних мереж.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!