Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 жовтня 2019 р.

Вранці 16 жовтня відкриють проїзд вулицею Героїв Чорнобиля


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Вулиця Героїв Чорнобиля ще закрита для проїзду, але майже готова. Сьогодні, 15 жовтня, станом на 17:00 год. незаасфальтованими залишалося з усієї вулиці буквально з десяток метрів на перехресті з вулицею Мстиславською. Тут активно працює дорожня спецтехніка.

Також сьогодні вздовж вулиці працювали бригади електромонтерів Чернігівського тролейбусного управління, обленерго та КП «Міськсвітло».

Як повідомив керівник Управління ЖКГ міської ради Ярослав Куц, ремонт частин дороги триватиме ще 3 тижні. Мова про з'їзди, упорядкування заїздів для зупинки пасажирського транспорту, інші інженерні об'єкти. Втім під час цих робіт проїзд не перериватимуть.

Керівник підрядної організації «ШБУ-14» Олександр Харчук каже, що роботи з укладання нижнього шару асфальту завершать сьогодні. На наступний рік укладуть другий фінальний шар асфальту, завершать роботи з упорядкування тротуарів, зупинок.

Автобусні маршрути №21, 26 повертаються на вул.Героїв Чорнобиля вже завтра, 16 жовтня. Тролейбуси №10, 11 поїдуть по вулиці Героїв Чорнобиля після налагодження контактної мережі, про що буде повідомлено пізніше.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!