Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 жовтня 2019 р.

У Чернігові сьогодні відзначають 50-річчя заснування Чернігівського юридичного технікуму

+13
+10

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16

У Чернігові 12 жовтня пройшли урочистості з нагоди 50-річчя заснування Чернігівського юридичного технікуму. На сьогодні Навчально-науковий інститут права і соціальних технологій - у складі Чернігівського національного технологічного університету. Тут готуються магістри, спеціалісти та бакалаври за спеціальностями «Правознавство» і «Соціальна робота».

Від дня заснування, за 50 років навчальний заклад для сфери соціального захисту населення підготував та випустив понад 28 тисяч фахівців за денною та заочною формами навчання. І як зазначив ректор ЧНТУ Сергій Шкарлет, ім’я Чернігівського юридичного технікуму завжди з гордістю лунає не тільки на території України, а й в різних країнах світу. «Спілкуючись з багатьма випускниками, передаються вітання з Канади, з Америки, з Німеччини», - сказав він.

До привітань долучився і Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

- Дуже прекрасно, що ви пам’ятаєте заклад, який свого часу дав вам путівку в життя. Прекрасно, що підтримуєте його традиції. Бажаю вам впевнено йти по життєвому шляху, - сказав міський голова. - Сподіваюся, що вашими зусиллями, коли ви будете допомагати людям фахово формувати їхню думку, ми спільно зможемо втримати країну.

Владислав Атрошенко також побажав гостям, які приїхали на свято з інших міст, гарного відпочинку та позитивних вражень від прогулянки містом.

Наразі в цьому навчальному закладі працює близько 80 науково-педагогічних працівників (з них 70% - його випускники) та осіб допоміжного складу, які забезпечують освітній процес. Цього року вони навчають 1547 студентів.

Під час урочистостей за ініціативою випускників Чернігівського юридичного технікуму (1973 р.) відбулося відкриття меморіальної дошки першому директору цього технікуму Балуці Степану Івановичу на фасаді будівлі за адресою: вулиця Козацька, 1-а. Дошку відкрили міський голова Владислав Атрошенко, директор інституту Людмила Остапенко та випускник 1973 року Павло Жигилій.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!