Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 жовтня 2019 р.

На місцях, де проводилися розкопки, потрібно відновити благоустрій

+18
+15

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21

Сьогодні, 1 жовтня, на щотижневій нараді в Чернігівській міській раді підняли питання щодо благоустрою території на місцях, де виконувалися розкопки з метою ремонту чи заміни мереж. Про це говорили під час традиційного фотозвіту КП «Муніципальна варта». Начальник комунального підприємства Віталій Хрустицький продемонстрував світлини, на яких були зображені місця з незавершеними земельними роботами. Кінцевий термін виконання більшості з них – до кінця серпня чи вересня. До прикладу, по пр. Миру,215 працівники ОТКЕ ремонт підземних мереж виконали, а благоустрій зеленої зони на подвір’ї багатоповерхівки – ні. Також відновити асфальт чи зелену зону потрібно по пр. Перемоги,125, пр. Миру,44, вул. Мстиславська,56, вул. Попудренка,8, вул. П’ятницька,68 та ін.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко наголосив, що всі підприємства міста, які виконують ремонтні роботи з розкриттям ґрунту, повинні ці місця приводити до ладу: оздоблювати благоустрій, відновлювати асфальтне покриття на тротуарах та проїжджій частині дороги тощо. Це стосується КП «Чернігівводоканал», АТ «Облтеплокомуненерго», «Чернігівська ТЕЦ».

- Таким чином не можуть закінчуватися роботи, потрібно більше контролювати підрядників, всюди повинен бути елементарний порядок. Це говорить про те, що за цим питанням ніхто не слідкує на підприємстві, тому його потрібно поставити на контроль. Треба, щоб був максимально дотриманий благоустрій на цих територіях, і щоб при здачі робіт на місце виїжджали хтось із керівництва, - підкреслив Владислав Атрошенко.

Як пояснили керівники цих підприємств, наразі частина робіт виконана, але залишаються ще кілька позицій.

Міський голова доручив, зокрема КП «АТП-2528» по вул. Всіхсвятська, 16 відновити бордюри, «Чернігівській ТЕЦ» по вул. Гонча,90 відновити пішохідні доріжки. Крім того, при відкритті ордерів на виконання таких робіт потрібно робити фотофіксацію стану території, де робитимуться розкопки.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!