Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 жовтня 2019 р.

Управління ЖКГ міської ради поінформувало, як підготувались до зими

+11
+8

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14

На ранковій нараді у муніципалітеті 1 жовтня начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Ярослав Куц розповів, як міське господарство підготувалось до роботи в осінньо-зимовий період.

Управління координувало комплекс робіт по будинках, які обслуговують комунальні жеки (таких багатоповерхівок станом на 1 жовтня ц.р. 2018) – підготовку димоходів, проведення поточного ремонту. Загалом цими підприємствами виконано поточних ремонтних робіт на суму 34,5 млн грн, з яких на 16,6 млн грн – саме робіт з підготовки будинків до опалювального періоду. Відремонтовано більше 34 тис. кв. м покрівель, 317 м мереж центрального опалення, майже 8 тис. м панельних стиків тощо.

Також до роботи взимку підготовлено техніку комунальних підприємств, придбано піщано-сольову суміш.

Готовність житлових будинків до опалювального сезону комунальні ЖЕКи та ТОВ «Майяс сілтумс» підтвердили на 100%. Робота з підписання актів готовності будинків, які обслуговують інші підприємства, триває.

Станом на 1 жовтня до мереж централізованого теплопостачання під’єднано 1289 житлових будинків різних форм власності.

Котельні теплогенеруючих підприємств 100-%-во готові до роботи. За літо замінено 2,2 кілометра аварійних тепломереж, проведений капітальний ремонт трьох котелень, проведені гідравлічні випробування теплопроводів. За літній період для ремонту мереж видано 465 дозволів на проведення земельних робіт, у 85 місцях роботи ще тривають, з них 49 – по теплопостачальних підприємствах та «Чернігівводоканал».

До роботи взимку підготувались комунальні підприємства «Зеленбуд» та «Чернігівводоканал», «АТП-2528», «Міськсвітло».

Основні проблеми роботи – борги частини мешканців Чернігова за надані комунальні послуги. Для подолання останнього міська рада вживає всі можливі заходи.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!