Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 вересня 2019 р.

Чернігівський міський голова особисто інспектує ремонтні роботи в місті

+13
+10

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16

Щотижневу нараду з проектантами та підрядниками Владислав Атрошенко вже традиційно продовжує на об’єктах, де тривають реконструкції. Сьогодні інспектування розпочалося з нижнього Валу, де цьогорічні роботи вже закінчуються. Повністю цей проект розрахований на два роки, поточний і наступний.

Докладніше про роботи розповідає виконроб на цьому об’єкті Євген Чорнушко:

- Ми вже на завершальній стадії. Зараз розставляємо лавки, монтуємо два види світильників, робимо підключення електричної частини. Одночасно виконуються дрібна підрізка плитки і озеленення території, тобто підсипка чорноземом і посів газонів. На тому місці, де повинен бути фонтан, відбувалися археологічні розкопки і глибина виросла до 10 метрів. Тому в цьому році ми не можемо зробити фундамент для фонтану, бо потрібен час на ущільнення ґрунту. Тому зараз це місце засипаємо піском з пошаровим ущільненням і чекаємо до весни, коли ґрунт ще природно доущільниться. Загалом у цьому році на Валу вклали більше 4 тис м² клінкерної плитки, зробили освітлення у тій частині парку яка вже з новими доріжками, зробили автополив газонів, готуємо газони, лавочки, світильники. Фінальна дата в цьому році в нас на всіх одна – це День міста.

Роботи на Валу відбуваються без запізнень, за графіком, уточнив будівельник.

На запитання журналістів про застосовані матеріали та конструкції він відповів, що майже всі вони тут - українського виробництва, а, зокрема, паркові лави зроблені на ПАТ "ЧеЗаРа".

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!