Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 вересня 2019 р.

Роз’яснення щодо послуг ЖКГ та осіннє прибирання міста – доручення ЖЕКам та комунальним службам


Фото № 1

Міський голова Владислав Атрошенко звернув увагу на роботу комунальних служб та ЖЕКів по прибиранню міста.

- Ми входимо у період прекрасної золотої осені. Це красиво, а для комунальних служб це перші навантаження по прибиранню листя. Особливо важливо це напередодні Дня міста, щоб Чернігів виглядав охайно, чистенько, - сказав міський, завернувшись до приватних управителів будинків та ОСББ. – А керівникам підприємств безпосередній контроль із виїздом на місця робіт.

Також керівники ЖЕКів та комунальних підприємств мають більше спілкуватись із чернігівцями. Говорити і про борги, і про те, за які саме послуги та роботи сплачують жителі конкретної багатоповерхівки. Повторювати, що саме громадяни є власниками житла, а значить відповідають за технічний стан будинку.

- Наша відповідальність - за виконані роботи згідно платежів за квартплату, частина яких стосується і направляється на поточні ремонти. Під час зустрічей говорити про важливі речі. Перше, це запитувати про зауваження про роботу ЖЕКів та АТП-2528 по прибиранню, вивозу сміття, якості поточних ремонтів. Це потрібно, щоб працювати більш якісно. Друге, чітко давати інформацію по кожному будинку: скільки коштів надійшло у якості частини квартплати на поточний ремонт. Приміром, люди кажуть на зустрічі, що потрібно ремонтувати дах, у підвалі, комунікації та багато іншого. А ви показуйте рахунок і кажіть: у вас, приміром, з ваших платежів надійшло на ремонт 1700 гривень, скажіть куди вам спрямувати ці кошти, - доручив міський голова.

Ця інформація має з’являтись і у друкованих ЗМІ, і на телебаченні.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!