Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 серпня 2019 р.

У Чернігові відкрили новий спортивний майданчик: вже третій за цей рік!

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

Сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям - ідеальний для гри у футбол та інших ігор, занять фізкультурою - відтепер є у міській школі №2. Більш того – тут можуть грати і діти, які живуть поруч.

Це вже третій майданчик, які цього року відкривають у Чернігові за бюджетною програмою «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Перші відкрили раніше і вже активно використовують у школах №№ 16 та 34. Загалом же, у Чернігові вже 6 таких сучасний футбольних полів, адже ще 3 відкрили торік – у школах №№11, 35 та 1.

Розмір майданчика – 42 на 22 метри, із синтетичним покриттям, тож він доступний у будь яку пору року. Є захисна сітка, огорожа, розмітка для гри у футбол.

Свято відкриття спортивного майданчика провели 29 серпня, а символічно відкрили його самі діти, для яких його і збудували.

- Закликаю дітей та дорослих – підтримувати цей об’єкт, не псувати, слідкувати, щоб тут нічого не псували.  А якщо хтось помітить таке – робить зауваження, - звернувся до жителів мікрорайону міський голова Владислав Атрошенко.

Загальний кошторис об’єкту 3,2 мільйона гривень, з них найбільше з місцевого бюджету - 2,4 мільйона, решта – з державного.

Відео телеканалу «Новий Чернігів»

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!