Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 серпня 2019 р.

Міський голова поліції: Вирішуйте проблему з гральним бізнесом


Фото № 1

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко закликав міський відділ поліції вживати заходів щодо незаконного грального бізнесу, який працює під вивісками лотерей. Про це говорилося сьогодні, 27 серпня, на розширеній нараді з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради.

- На рівні України всі вже знають, що, можливо, вище керівництво силових структур «кришує» гральний бізнес, який заборонений в Україні, - висловив свою думку міський голова Владислав Атрошенко. - І такі приміщення, які працюють як лотерейні заклади, насправді - це гральні заклади. Є сподівання, що нова влада на рівні держави почне вирішувати це.

На думку мера, це реально небезпечні речі. Коли бізнес законний, його контролює та регулює держава. І у такому випадку є мінімум ситуацій, коли, приміром, хтось із дому виносить останні речі. І грають більш заможні люди, які можуть собі це дозволити.

- В країні, у якій гинуть люди за незалежність, з іншого боку в такій кількості поширені гральні заклади, поширюються наркотики. Це зазіхання на честь правоохоронних органів і навіть на честь всієї держави, яка хоче бути європейською. Тому звертайте на це увагу, - сказав міський голова.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!