Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 серпня 2019 р.

На території 34-ї школи завершено будівництво футбольного майданчика

+17
+14

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20

На території 34-ї чернігівської школи в цьому році облаштували футбольний майданчик зі штучним покриттям. Діти гратимуть тут на уроках фізкультури і впозакласний час. На цьому місці раніше знаходилося бетонна огорожа, а сама територія була зарослою чагарниками і захаращеною сміттям.

Це місце до та після:

Сьогодні майданчик офіційно передали школярам і спортсменам. Його офіційне відкриття відбулося без помпезності, проте урочисто. Усіх причетних до цього будівництва - і тих, хто йому сприяв, і тих, хто користуватиметься футбольним полем - привітав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. За його словами, до кінця цього року в Чернігові буде реконструйовано 6 майданчиків подібного типу. До 1 вересня ще одне сучасне футбольне поле відкриють на території ЗОШ №2.

Розмір майданчику 30х22 м, використовувати його можна в будь-яку пору року. Він має сучасну огорожу, захисну сітку та штучне покриття польського виробництва. 

Майданчик реконструювали в рамках програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України».  Вартість об’єкту будівництва - 2,9 млн грн.

У подальшому на майданчику зможуть займатися не тільки учні школи, а й дворові команди мікрорайону.

Нагадаємо, що в 2018 році проведено реконструкцію трьох футбольних майданчиків - у школах №№ 1, 12 та 35. А цього року - у школах №№ 16, 34 і ще добудовується у школі №2.

 

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!