Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
8 серпня 2019 р.

Чемпіонат України з пляжного волейболу серед юніорів відбувається зараз у Чернігові

+17
+14

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20

Фінальний тур Чемпіонату України з пляжного волейболу зібрав у Чернігові юних спортсменів зі всієї України. Сьогодні, 8 серпня, на міському пляжі «Золотий берег» відбулися урочисте відкриття Чемпіонату України та початок ігор. Цього разу тут змагаються команди, учасниками яких є юнаки та дівчата до 14 років. Це наймолодша категорія учасників у таких змаганнях.

Загалом у чемпіонаті беруть участь 55 команд: 32 команди дівчат і 23 команди юнаків. Серед них учасники з Запоріжжя, Києва, Хмельницького, Львова, Херсону, Дніпра, а також з Чернігова.

Від імені Чернігівського міського голови всіх учасників з початком змагань привітали його заступник Андрій Черненко та начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Андрій Дериземля. Вони бажали учасникам гарної гри, проявити найкращі свої здібності, а в результаті змагань - завоювати призові місця. Також дякували за те, що юні спортсмени знаходять час і можливість, щоб займатися спортом.

На спортивних майданчиках міського пляжу змагання з волейболу проходитимуть протягом чотирьох днів. Основні ігри відбудуться 9 та 10 серпня, починаючи з 10 години ранку, а 11 серпня стане відомо, хто став переможцем фінального туру Чемпіонату України.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!