Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 липня 2019 р.

Транспортна ситуація: рух по вул.Кирпоноса планують відновити вже з 1 серпня

+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5

Роботи по відновленню дорожнього покриття на вул.Кирпоноса від вул.Магістратської до вул.Князя Чорного завершаться до 1 серпня. Тоді ж ця ділянка дороги стане відкритою і для руху автотранспорту. Про це сказав директор підрядної організації «Шляхо-будівельне управління № 14» Олександр Харчук.

Покриття відновлять на 363 метрах дороги площею 3220 кв.м. Ширина проїжджої частини – 9м. Орієнтовна вартість робіт - більше 3 млн грн.

Зараз на цій ділянці працівники підрядника влаштовують бордюр. Усі інші підготовчі роботи вже виконані: влаштовано та ущільнено декілька шарів основи з щебня. Наступного тижня тут укладуть перший шар асфальту.

Нагадаємо, що роботи по відновленню дорожнього покриття виконуються в рамках проєкту "Реконструкції самопливного каналізаційного колектору по вул.Кирпоноса. від вул.Магістратська до вул.Князя Чорного".

У зв’язку з тим, що заміна каналізаційного колектору проводилася на глибині понад 4м, то цьогоріч буде укладено тільки нижній шар асфальтобетону. Такі заходи вживаються на випадок просідання та для максимального ущільнення ґрунту в зимово-весняний період.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!