Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 липня 2019 р.

Чернігівські таксисти можуть стати амбасадорами міста

+7
+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10

У чернігівському Туристично-інформаційному центрі (знаходиться ТІЦ на Шевченка, 9) 25 липня вперше відбулася лекція про чернігівські пам’ятки, влаштована спеціально для місцевих таксистів. Адже саме вони часто-густо зустрічають туристів першими, відповідають на їх запитання про «що в Чернігові варто подивитися», справляють на туристів перше враження.

Лекція зібрала понад два десятки слухачів. Вони були представниками поки що тільки однієї фірми, що надає послуги таксі в Чернігові. Але ТІЦ готовий провести аналогічні заняття та налагодити співпрацю з усіма їх колегами, які висловлять таке бажання і будуть до неї готові.

Отже, першим на пропозицію Управління культури та туризму Чернігівської міської ради відгукнулося керівництво таксі HOPIN. Нещодавно керівництво цієї фірми та керівництво управління підписали меморандум про співпрацю, зміст якого полягає в наступному.

ТІЦ, замовляючи таксі для туристів на їх прохання, буде впевнений, що авто приїде нове (не старіше 2010 року випуску), водій буде вдягнений у форму, обслуговування – ввічливе і уважне, поставити валізи в багажник допоможуть.  Окрім того, в машині пасажир зможе взяти безкоштовно буклети про Чернігів, карту його історичних  пам’яток і візитку ТІЦ.  Таксі ж натомість отримає замовлення і, відповідно, можливість заробити.

- У нас бувають випадки, коли туристи просять, наприклад, викликати таксі на Антонієві печери. І ти гадаєш, що зараз приїде. Іноді все добре, а іноді машини, та й водії, бувають такими, що туристи злякаються, - розповідає заступнця керівника управління Катерина Литвин. - Тому й умови угоди такі. Плюс якщо турист поцікавиться – то водій розповість, зорієнтує його по туристичних об’єктах, а якщо виникнуть ще питання – то направить у ТІЦ на Шевченка 9. Нам дуже приємно, що ця фірма відгукнулася на нашу пропозицію одразу. Будуть бажаючі ще – ми тільки за, чим більше тим краще.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!