Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 липня 2019 р.

"Європейський тиждень мобільності в Україні". АНОНС


Фото № 1
Фото № 2

У Чернігові 19 липня проходитиме інформаційний семінар "Європейський тиждень мобільності в Україні".

Відкриття семінару – о 9:00 годині.

Місце проведення - зал засідань Чернігівської міської ради (вул.Магістратська, 7).

Європейський тиждень мобільності (ЄТМ) - це загальноєвропейська ініціатива, спрямована на покращення навколишнього природного середовища і умов життя в населених пунктах. Ця ініціатива просуває підходи сталої мобільності задля блага громадян, заохочує місцевих керівників вжити заходів щодо поліпшення громадського транспорту, а також допомагає створити «культуру сталої мобільності», яка в рівній мірі враховуватиме потреби пішоходів, велосипедистів та автомобілістів.

Організатор заходу - громадська організація "ФОРЗА" (м. Ужгород) за сприяння Чернігівської міської ради та за підтримки Європейського Союзу через EUROCITIES – Європейського Координатора Європейського Тижня Мобільності.

Учасники та учасниці: представники та представниці органів місцевого самоврядування з громад України, які за посадовими обов’язками дотичні до теми розвитку сталої мобільності і зможуть координувати ЄТМ кампанію в місті. 

На семінарі говоритимуть про мету та заходи Європейського тижня мобільності в Україні, про вдосконалення інфраструктури міста, про важливість партнерства, звучатимуть також гарні приклади міст України.

Більше інформації про цей рух - на сайті ЄТМ http://www.mobilityweek.eu.

Програма семінару

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!