Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 липня 2019 р.

Відомий блогер навчав як просувати Чернігів у соцмережах

+5
+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8

Навчання для працівників управлінь міської ради і громадських активістів, які хочуть просувати Чернігів у соціальних мережах, провів у ці вихідні в нашому місті відомий тревел-болгер Павло Федькович (Pavlo Fedykovych).

Його візит у Чернігів – вже другий, перший раз Павло побував тут місяць тому в якості туриста. А тепер завдяки активній позиції Управління культури та туризму Чернігівської міської ради Чернігів став першим містом в Україні, в якому топ-блогер організував таке навчання. До цього він співпрацював, переважно, з європейськіми містами – наприклад, у Чехії або Польщі.

До речі, це навчання блогерів – лише одина з багатьох різноманітних заходів і можливостей, які Управління культури та туризму Чернігівської міської ради організовує постійно і в яких бажаючі чернігівці можуть брати участь.

Анонси найближчих майбутніх подій у місті та запрошення на них можна знайти, зокрема, на сторінці управління в Fecebook, а також на сторінках міського Туристично-інформаційного центру, Прес-служби Чернігівської міської ради та на офіційному веб-порталі міської ради.

Докладніше про воркшоп з Pavlo Fedykovych - в наступних телесюжетах:

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!