Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 липня 2019 р.

У Чернігові по вул.Героїв Чорнобиля тривають роботи з реконструкції мереж

+9
+6

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12

Цього тижня по вул.Героїв Чорнобиля розпочалося прокладання мережі водогону. Роботи виконують з двох боків від просп. Миру та від вул. Київської. Про це розповів представник підрядної організації Руслан Виставнога.

За його словами, на цій же ділянці дороги продовжують ремонт каналізаційного колектору, який розпочали робити ще у червні. Зараз ці роботи проводяться біля житлового будинку № 3 по вул. Героїв Чорнобиля до вул. Мезенцева. На даний час вже виконані роботи по прокладанню поліетиленових труб діаметром 560 мм до вул. Мстиславської, встановлені залізобетонні колодязі, через які проходять ці труби. Тобто по цьому проекту зроблено майже половина від запланованого.

- Каналізаційні труби проходять через залізобетонні колодязі глибиною майже 4 м. Ці колодязі з внутрішньої сторони облаштовані пластиковим вкладишем, що дозволить значно збільшити їх термін використання, - зазначив Руслан Виставнога. – Прокладання водопроводу робиться з обох сторін для того, щоб скоротити термін виконання робіт та вчасно здати об’єкт замовнику. Наразі тут зварюють труби та прокладають траншеї.

Дана ділянка є досить складною, вважає Руслан Виставнога, оскільки тут дуже багато розміщено інженерних споруд, що лежать на перетині з діючою водопровідною та каналізаційною мережами. Зважаючи на це, весь комплекс робіт виконується зі збереженням даних мереж та прокладанням нових комунікацій.

Споживачі, які проживають на цій вулиці, забезпечені водопостачанням та водовідведенням. На час виконання робіт по узгодженню з замовником та КП «Чернігівводоканал» окремими ділянками буде проводитись відключення водопроводу, для того, щоб можна було провести відповідні роботи. На час виконання цих робіт споживачам буде надане тимчасове постачання води.

Всі роботи виконуються згідно з графіком та будуть завершені восени, а у подальшому тут планується укладання нижнього слою  асфальтобетонного покриття, які виконуватиме інший підрядник.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!