Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 лютого 2011 р.

Чернігівська міськрада звернулися до керівництва країни заборонити азартні ігри в комп'ютерних клубах


Фото № 1

Депутати Чернігівської міської ради звернулися до Президента України Віктора Януковича, Прем'єр-Міністра Миколи Азарова та Голови Верховної Ради Володимира Литвина з проханням внести зміни до законодавства, які б унеможливлювали проведення азартних ігор в "інтерактивних" комп'ютерних клубах.

Зокрема, у зверненні вказується, що гральний бізнес, незважаючи на заборону, продовжує існувати під прикриттям "інтерактивних" комп'ютерних клубів. Лише у Чернігові їх налічується 12. Користувачам таких клубів надається доступ через внутрішню або мережу Інтернет до віртуальних казино із можливістю отримання виграшу в грошовому чи іншому еквіваленті, а така діяльність, відповідно до чинного законодавства, є гральним бізнесом.

"Сотні дітей та батьків стають заручниками цих клубів, несучи в них останні гроші. Як наслідок, ми на власні очі спостерігаємо розпад благополучних родин та деградацію талановитої молоді", - підкреслюють у зверненні чернігівські депутати.

Депутати міськради висловили прохання до керівництва країни унеможливити проведення азартних ігор в комп'ютерних клубах, "оскільки ця проблема несе потенційну загрозу інтелектуальному та духовному розвитку молодого покоління української нації".


Ірина Синельник

 


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!