Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 липня 2024 р.

Чернігів отримає від міжнародних партнерів 16 тисяч баків для сміття та техніку для вивозу


Фото № 1
Фото № 2

Про це повідомив під час загальноміської наради 2 липня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Їх планують передати для використання кожному приватному домогосподарству і у такий спосіб покращити послуги збору і вивезення сміття в приватних секторах.

– Третину з них ми вже отримали, – зазначив під час наради Олександр Ломако. 

Перш, ніж їх розподілять між чернігівцями, буде розроблено відповідну процедуру отримання. Контейнери передадуть у володіння та використання кожному домогосподарству. Простіше кажучи, у кожен двір. Господарі вивозитимуть баки для випорожнення, коли, згідно затверджених графіків, техніка КП «АТП-2528» збиратиме за їх адресою сміття.

 

 

– Це буде більш цивілізовано. Буде зручна схема, коли бак стоїть у дворі і людина несе за нього відповідальність. Коли контейнер наповнюється, то він виставляється на вулицю і в певний день за графіком техніка «АТП-2528» забиратиме його, – повідомив в.о. очільник міста. 

 

 

 

Баки надаватимуть у користування безкоштовно. Отриманої від ПРООН кількості контейнерів достатньо, аби покрити цією послугою до 70% мешканців.

Пресслужба Чернігівської міської ради 

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!