Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 червня 2024 р.

Європейський молодіжний парламент Україна відкриває набір організаторів та редактора для Дня ЄМП у Чернігові від ЄМП Україна 2024


Фото № 1

Ми раді оголосити набір організаторів та редактора для Дня ЄМП у Чернігові від ЄМП Україна. Якщо ви вмотивовані та прагнете здобути організаторський досвід (навіть якщо у вас його ще немає), ми чекаємо на вашу заявку! Захід відбудеться у Чернігові, багатому на культуру та легенди місті України. Ви матимете шанс опинитися в самому серці одного з найдавніших міст України!

Європейський молодіжний парламент Україна проводить День ЄМП у Чернігові для членів організації та активної молоді 3 серпня 2024 року. 

Тема заходу: «Об'єднані заради змін. Залучення молоді до соціальної економіки». Цей захід буде зосереджений на важливій ролі молоді у сприянні економічним і соціальним перетворенням. Він збере молодих лідерів, амбітну молодь та громадських активістів для обговорення того, як єдність і залучення можуть сприяти процвітаючій соціальній економіці та допомогти у відбудові та відновленні нашої країни.

Оскільки Україна стикається з викликами, спричиненими війною, важливо, щоб молодь об’єднувалася, ділилася ідеями та працювала задля світлого майбутнього. Ми обговоримо такі теми на нашому заході:

  • Громадські та соціальні ініціативи: дізнайтеся, як створювати та керувати громадськими проєктами, що відповідають нагальним потребам постраждалих від війни, та сприяють духу єдності та стійкості.
  • Економічні можливості: відкрийте способи підвищення економіки через соціальне підприємництво, створення робочих місць та інноваційні практики, що сприятимуть довгостроковому зростанню та стабільності.

Коли? 03.08.2024 

Де? Чернігів

Кінцевий термін подачі заявок: 29.06 23:59

Заповніть форму для участі тут

Європейський молодіжний парламент Україна

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!