Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 червня 2024 р.

Тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею, має запрацювати в липні


Фото № 1
Фото № 2

Про це повідомив під час загальноміської наради 18 червня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз триває робота над облаштуванням місць висадки-посадки пасажирів, адже маршрут новий і включає зупинки, через які до цього не курсував громадський транспорт. Тільки після цього схему руху можна буде погодити з патрульною поліцією і запустити роботу цього тролейбусного маршруту. 

– Схему руху нам ніхто не погодить поки не буде зупинок. Маршрут узгоджується з патрульною поліцією, а тролейбусне управління запускає тролейбуси з автономним запасом ходу, які ми придбали. Ми орієнтуємося на першу половину або середину липня. Шерстянка та Подусівка будуть з'єднані з Бобровицею через центр міста, – говорить Ломако.

Нагадаємо, що рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 квітня 2024 року у Чернігові розширено тролейбусну мережу. Додано новий маршрут № 1 «Діагностичний центр – мікрорайон «Шерстянка», який обслуговуватимуть тролейбуси з автономним запасом ходу, придбання яких фінансується з міського бюджету. Машини курсуватимуть з інтервалом руху у 20 хвилин. 

 

 

– Треба зробити покриття (на зупинках – ред.), але для цього необхідно вирішити асфальт чи бруківка. А самі зупинки ми там зараз не поставимо, а тільки знаки, бо на це не закладені кошти,  зазначив начальник управління ЖКГ Ярослав Куц. – Як тільки у нас буде остаточна схема (від патрульної поліції ред.), то нам потрібно кілька тижнів на виконання.

 

 

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

 
 
 
 
 
 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!