Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 червня 2024 р.

Подачу води до будинків на Масанах забезпечать і під час відключень електроенергії


Фото № 1
Фото № 2

Будинки на вулиці Незалежності в мікрорайоні Масани під час відключення електроенергії залишаються без водопостачання. В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако підняв це питання під час загальноміської наради 18 червня і дав завдання КП «Чернігівводоканал» знайти вирішення, аби забезпечити подачу води. 

– Це будинки по вулиці Незалежності 15, 17, 21, 23, 25 – всього близько трьох тисяч квартир. Для людей це важливе питання через частоту відключень світла. Тому, доручення Чернігівводоканалу знайти вирішення цього питання до кінця тижня, – говорить Олександр Ломако.  

В.о. міського голови Чернігова серед можливих варіантів вирішення запропонув встановити на насосній станції генератор, який забезпечуватиме подачу воду під час відключень електроенергії. 

 

– Так, дійсно, на Масанах є проблема у зв'язку з тим, що не працює одна із найбільших насосних станцій і плюс до того зараз сезон поливу (приватний сектор, мікрорайон Подусівка).  

Генератори є в достатній кількості, багато отримали від донорських організацій. Прорахуємо варіант, швидше за все, це буде автоматичний запуск генератора під час відключення світла. Потрібно два-три дні на вирішення питання, – сказав директор комунального підпримства Сергій Малявко. 

 

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Головне фото ілюстративне з мережі Інтернет

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!