Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
4 червня 2024 р.

«Чернігівводоканал» отримав від GIZ спецавтомобіль вартістю 15 млн грн


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

КП «Чернігівводоканал» за результатами співпраці з німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) отримав автомобіль вартістю 15 мільйонів гривень. Про це повідомив директор підприємства Сергій Малявко під час загальноміської наради 4 червня. 

 

Це автомобіль три в одному: мулосос, асенізатор і каналопромивач. Орієнтовна його вартість в Україні 15 мільйонів гривень. Цей автомобіль буде працювати на каналізаційних мережах. Аналогічний автомобіль зараз у роботі, замовляємо для водопровідних мереж,  говорить директор підприємства. 

 

 

 

 

Повідомив Сергій Малявко і про підготовку до запуску когенераційної установки, яку раніше отримали від партнерів –Міжнародної організації з міграції. Це перша така установка на водоканалі в Україні. Її планують використовувати як альтернативне джерело енергії для роботи очисних споруд у випадку відсутності електроенергії.

Крім того, проведена робота і знайдені партнери, які готові забепечити підприємство ще двома такими установками, але вже більшої потужності – 1 МВт та 700 кВт. 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!