Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 травня 2024 р.

До уваги рідних загиблих (померлих) військовослужбовців, які поховані на міському кладовищі «Яцево»!


Фото № 1
Фото № 2

Рідним загиблих Захисників та Захисниць України, які поховані на міському кладовищі «Яцево», пропонується встановити надмогильну споруду (пам’ятник) з меморіальною табличкою єдиного зразка, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради № 255 від 25.04.2024.

Виготовлення та встановлення надмогильних меморіальних споруд на секторах військових поховань здійснюватиметься за рахунок коштів бюджету Чернігівської міської територіальної громади.

УВАГА!!! Заяви на виготовлення та встановлення надмогильних пам'ятників потрібно подати до 10 червня 2024 року. 

Для оформлення документів звертатися за адресою: м. Чернігів, вул. Кленова, 25, кладовище «Яцево», або за тел. 0462-693-009;  066-539-56-02.

 

Нагадаємо, що у Чернігові затверджений Порядок функціонування секторів військових поховань для поховання померлих (загиблих) військовослужбовців на кладовищах міста, яким також затверджений розмір надмогильної споруди з меморіальною табличкою.

Дія цього Порядку поширюється на поховання померлих (загиблих) військовослужбовців, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, забезпечували виконання службових обов’язків та присяги на вірність українському народу.

 

 

 

За повідомленням КП «Спецкомбінат КПО»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!