Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 травня 2024 р.

28 травня відбулося засідання 40-ої (позачергової) сесії Чернігівської міської ради VIII скликання

+36
+33

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21
Фото № 22
Фото № 23
Фото № 24
Фото № 25
Фото № 26
Фото № 27
Фото № 28
Фото № 29
Фото № 30
Фото № 31
Фото № 32
Фото № 33
Фото № 34
Фото № 35
Фото № 36
Фото № 37
Фото № 38
Фото № 39

Участь у ньому взяли 27 депутатів та депутаток. Вони розглянули 19 питань. Засідання розпочалося хвилиною мовчання за всім загиблими внаслідок російсько-української війни, військовими та цивільними. Після чого в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако вручив нашим захисникам медалі «За оборону Чернігова», три з яких  посмертно, їх отримували рідні захиблих воїнів.  

Після чого почався розгляд порядку денного. Затверджені рішення про передачу військовим частинам машин, квадрокоптерів, генераторів та терміналів супутникового зв’язку Starlink, придбаних коштом міського бюджету, на виконання їх звернень. 

 

 – Від імені своєї військової частини, бригади тероборони в Чернігівській області, хочу вам подякувати за швидкі рішення наших проблем і за те, що розумієте, що без вас нам не побороти цього ворога. Дуже дякую і сподіваюсь, що й надалі, Чернігівська територіальна громада буде нашим надійним тилом, – сказав підполковник, заступник командира однієї з військових частин Сергій Коханенко. 

– Дякую від імені всієї громади за захист нашої області та країни. Будемо підставляти плече. У всіх ваших зверненнях можете на нас розраховувати, – звернувся до військового Олександр Ломако. 

Серед затверджених рішень і Договір про грант між Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) та Чернігівською міською радою, що дозволить залучити кошти у розмірі 5,2 млн євро для реконструкції трубопроводів централізованої системи теплопостачання комунального підприємства «Теплокомуненерго» Чернігівської міської ради.

Фоторепортаж із засідання 40-ої (позачергової) сесії Чернігівської міської ради VIII скликання

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!