Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
21 травня 2024 р.

Оголошення про скликання 40 (позачергової) сесії Чернігівської міської ради VIIІ скликання


Фото № 1

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати 40 (позачергову) сесію Чернігівської міської ради VIIІ скликання 28 травня 2024 року о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7). Відповідне розпорядження підписав секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако 20 травня. 

На розгляд сесії виносяться питання:

  1. Про надання згоди на передачу майна територіальної громади м. Чернігова у державну власність.
  2. Про надання згоди на передачу майна територіальної громади міста Чернігова у державну власність.
  3. Про затвердження Договору про грант № EU04-2024-101 від __.05.2024 року між Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) та Чернігівською міською радою.
  4. Про визначення комунального підприємства «Теплокомуненерго» Чернігівської міської ради Замовником на реалізацію проєкту.
  5. Про затвердження змін та доповнень до Програми розвитку туризму та промоції міста Чернігова на 2022 – 2026 роки (зі змінами та доповненнями).
  6. Про затвердження Положення про управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради у новій редакції.
  7. Про затвердження робочого проєкту землеустрою.
  8. Про надання згоди на прийняття в комунальну власність земельної ділянки.
  9. Про затвердження Положення про департамент соціальної політики Чернігівської міської ради у новій редакції.
  10. Про внесення змін та доповнень до Програми управління комунальним майном територіальної громади міста Чернігова на 2023 – 2025 роки.
  11. Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2024 році (об’єкт незавершеного будівництва – будівля тягової підстанції № 12 за адресою: вул. Тероборони, 48а).
  12. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єкта інженерної інфраструктури.
  13. Про «Історико-архітектурний опорний план м. Чернігова з визначенням меж і режимів використання зон охорони пам’яток та історичних ареалів».
  14. Про включення майна до Переліку другого типу та надання згоди на передачу майна в оренду.
  15. Про внесення змін до Положення про виключення з числа службових жилих приміщень в м. Чернігові.
  16. Про встановлення посадового окладу секретарю Чернігівської міської ради VІІІ скликання та внесення змін до рішення Чернігівської міської ради від 09.02.2023 № 28/VІІІ-2.
  17. Про затвердження Звіту про виконання бюджету Чернігівської міської територіальної громади за І квартал 2024 року.
  18. Про затвердження Звіту про використання коштів резервного фонду бюджету Чернігівської міської територіальної громади за І квартал 2024 року.
  19. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 червня 2022 року № 18/VIII – 19 “Про місцеві податки та збори” зі змінами (№ 31/VIII – 9, № 33/VIII – 41, № 34/VIIІ - 13).
  20. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.
  21. Про внесення змін до рішень Чернігівської міської ради та договорів оренди земельних ділянок.
  22. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину, для будівництва індивідуальних гаражів.
  23. Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва, для будівництва індивідуальних гаражів.
  24. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва, для городництва, для будівництва індивідуальних гаражів.
  25. Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.
  26. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, вилучення і передачу в оренду земельних ділянок юридичним і фізичним особам.
  27. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, вилучення і надання в постійне користування земельних ділянок юридичним особам.
  28. Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.
  29. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, вилучення і передачу в оренду земельних ділянок юридичним і фізичним особам.
  30. Про припинення комунального підприємства «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради шляхом його ліквідації.
  31. Про депутатські запити.
  32. Різне.

Графік засідань постійних комісій

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!