Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 травня 2024 р.

Виконком погодив виплати чернігівцям у рамках міських соціальних програм


Фото № 1
Фото № 2

Чернігівці продовжують отримувати підтримку від міста в рамках міських соціальних Програм, зокрема, щодо пошкодженого чи знищеного житла, а також щодо підтримки родин загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

На засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня погодили надання одноразової матеріальної допомоги:

  • семи власникам приватних житлових будинків міста на загальну суму понад 98 тис. грн;
  • чотирьом особам, як часткову компенсацію на відновлення знищених та пошкоджених вікон, на загальну суму понад 22 тис. грн.

За весь час дії цих міських соцпрограм матеріальну допомогу вже отримали:

  • 2041 власник приватних житлових будинків на загальну суму майже 32,1 млн грн;
  • 760 мешканців, як часткову компенсацію на відновлення знищених та пошкоджених вікон, на загальну суму майже 9,54 млн грн.

Іншим рішенням виконкому затвердили надання одноразової матеріальної допомоги 12 членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України. Загальна сума виплат 745 500 грн.

За 2023 рік таку матеріальну допомогу отримали 251 особа на загальну суму 14 007 467 грн. У поточному році 92 особи на загальну суму 5 017 333 грн.

Також буде надана разова компенсація за виготовлення та встановлення надмогильного пам'ятника – двом особам на загальну суму 40 тис. грн.

За 2023 рік таку компенсацію отримали 26 осіб на загальну суму 519 500 грн. У поточному році - 4 особи на загальну суму 80 тис. грн.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Фото ілюстративні з мережі Інтернет

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!