Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 грудня 2005 р.

Чернігівський міський голова відвідав ВАТ

Чернігівський міський голова Олександр Соколов з робочим візитом побував на автотранспортному підприємстві ВАТ "Чернігівавтосервіс". За словами міського голови, питання транспортного забезпечення є одним з найважливіших у місті.
Олександр Соколов звернувся до колективу ВАТ „Чернігівавтосервіс” з пропозиціями щодо покращання обслуговування пасажирів:
1. Слід розглянути можливість оновлення рухомого складу, придбати сучасні автобуси марки „Богдан”, „Еталон”, МАЗ, ЛАЗ, оскільки мікроавтобуси „Газель” та автобуси ПАЗ на міських автобусних маршрутах вже фізично і морально застаріли. Також місту потрібні сучасні автобуси з м’якою базою, які на майбутнє могли б забезпечити перевезення туристів та гостей міста, адже маємо затверджену Схему розвитку туризму, яку повинні втілювати. 2. Організувати перевезення жителів міста у 2-у зміну, особливо з 21-ї до 24-ї години, тому що на сьогодні в місті після 20-ї години від ВАТ „Чернігівавтосервіс” працюють тільки 2 автобуси на маршруті №12 „Вокзал – вул. Одинцова” та 1 автобус на маршруті №20 „Гот. „Україна” – вул. Незалежності”. Ці питання доволі часто підіймають керівники та працівники підприємств, де я проводив робочі зустрічі. 3. Організувати підготовку водіїв, можливо, спільно з міським центром зайнятості. 4. Відкрити у літній період зручні для пасажирів маршрути „Чернігів – Одеса”, „Чернігів – Феодосія”, „Чернігів – Сімферополь” тощо, як це роблять наші білоруські сусіди з Гомеля. На сьогодні у Чернігові на 40 автобусних маршрутах працюють 110 автобусів та 140 мікроавтобусів, з них майже половину – 17 маршрутів – обслуговує ВАТ „Чернігівавтосервіс”, щодня на маршрутах працює 57 автобусів та 32 мікроавтобуси.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!