Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
3 квітня 2024 р.

277 вулиць та провулків включено до переліку доріг, які ремонтуватимуть у 2024 році


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

277 вулиць та провулків включені до переліку доріг, які потребують проведення поточного ремонту в 2024 році. Його буде затверджено рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради найближчим часом. Підготовка до відновлення перших ділянок з переліку вже стартувала. Про це йшлося під час загальноміської наради 2 квітня. 

– Вже підготували ділянки від вокзалу в напрямку центру, повирізали все, що можливо. Також вулицю Маресьєва, Захисників України. Зараз готуємо проспект Миру та вулицю Кільцеву, – повідомив начальник КП «АТП-2528» Руслан Волок. 

Роботи стартують як тільки запрацюють асфальтні заводи, говорить Волок. Попередньо це має відбутися 10 квітня. 

Необхідне фінансування для виконання цих робіт у розмірі 173,9 млн грн погоджено рішенням виконавчого комітету від 1 квітня. 

 

– Це вулиця Мазепи — 53 мільйони. Всі інші дороги – це і ямковий, і поточний ремонт, в тому числі, приватний сектор — близько 125 мільйонів гривень. Зараз йдуть тендерні процедури, починають з 10 квітня працювати асфальтні заводи, і ми вже в цьому місяці  виходимо на вулиці з цими роботами. В першу чергу, плануємо Любецьку зробити для того, щоб її відкрити. Також в планах ряд перехресть, які в дуже жахливому стані, пояснив журналістам Суспільного в.о. міського голови Олександр Ломако.

 

 

Крім того, планується виділення додаткових 100 млн грн на ремонт ділянки дороги в районі Льотного училища.

– Там є питання з того, що земля зараз належить державі — міністерству оборони. Працюємо, щоб її передали місту. Якщо це станеться найближчими місяцями, то у 2024 році також плануємо там розпочати ремонт,  — сказав  Ломако.

Перелік доріг, які ремонтуватимуть у 2024 році

 

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Головне фото ілюстративне з мережі Інтернет

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!