Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 березня 2024 р.

У Чернігові протягом квітня - місячник з благоустрою. КП «Муніципальна варта» посилить контроль за виконанням правил благоустрою

+18
+15

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21

На щотижневій загальноміській нараді з керівниками структурних підрозділів і комунальних підприємств міської ради 26 березня традиційно заслухали доповідь начальника КП «Муніципальна варта» Ігоря Дєдікова щодо нових прикладів порушень правил благоустрою на території Чернігова.

У Чернігові з 1 по 30 квітня оголошений місячник з благоустрою міських територій, парків, скверів та поліпшення санітарного стану довкілля, а 6 квітня День довкілля з прибирання міських територій. Відповідне розпорядження секретар міської ради Олександр Ломако підписав 19 березня.

Думаю, що за цей період усі комунальні служби та ЖЕКи приберуть всі ці купи сміття по місту, - повідомив в. о. міського голови й окремо звернув увагу на стан контейнерів для сміття, що розташовані у Березовому гаю. У тих контейнерах вже немає дна, а все сміття валяється навколо. Прошу поїхати, подивитися і терміново вирішити питання.

Згідно з розпорядженням, комунальним підприємствам: «Деснянське», «Новозаводське», «ЖЕК-10», «ЖЕК-13», а також керуючому ОЖБК, управителям та ОСББ під час місячника з благоустрою доручено забезпечити прибирання територій та найпростіших укриттів, що перебувають на їх обслуговуванні. Очищення вулично-дорожньої мережі від сміття та ґрунтових наносів здійснюватиме КП «АТП-2528». Прибирання зелених зон, парків, скверів у центральній та історичній частині міста забезпечить КП «Зеленбуд». Виконання зазначених робіт в умовах воєнного стану відбуватиметься з дотриманням вимог з охорони праці.

Комунальному підприємству «Муніципальна варта» доручено посилити постійний контроль за виконанням «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова» в частині прибирання власних, прилеглих та закріплених територій за підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!