Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 лютого 2024 р.

24-26 лютого буде перекритий рух автотранспорту по вул. О. Довженка. Зміни в русі громадського транспорту


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

У Чернігові біля будинків № 4-6 по вул. Олександра Довженка (колишня вул. Толстого) з 08:00 год. 24 лютого по 14:00 год. 26 лютого буде перекритий рух автотранспорту. На зазначеній ділянці дороги КП «Чернігівводоканал» проводитиме термінові аварійні роботи на водопровідній мережі. 

Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні, 23 лютого.

За повідомленням управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради, на час перекриття дороги до автобусних маршрутів 25/25А та 27 будуть внесені тимчасові зміни.

Обʼїзд перекритої ділянки здійснюватиметься за наступною схемою

  • № 27 при русі від кінцевої зупинки «Міська лікарня №2», доїхавши до вул. Єлецька, автобуси продовжуватимуть рух цією вулицею, з подальшим виїздом на вул. Тиха, вул. Князя Чорного та повертатиметься до свого маршруту на вул. О. Довженка в районі школи № 4. В зворотному напрямку об’їзд перекритої ділянки здійснюватиметься аналогічним чином.
  • №25/25А   при русі від кінцевої зупинки «Завод "Силікат"» звертатиме з вул. О. Довженка на вул. Князя Чорного з подальшим рухом вулицями Тиха, Єлецька та повертатиметься до свого звичного маршруту на вул. Єлецька. В зворотному напрямку об’їзд перекритої ділянки здійснюватиметься аналогічним чином.
  • тролейбусний маршрут №8 тимчасово не працюватиме.

Про відновлення руху тролейбусів №8 та повернення до звичайних маршрутів автобусів №25/25А та №27 буде повідомлено додатково.

Пресслужба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!