Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 лютого 2024 р.

Рівень захворюваності на грип та ГРВІ вищий за епідемічний поріг на 52,7%


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Про це повідомив під час загальноміської наради шостого лютого генеральний директор міської лікарні №2 Владислав Кухар. Він зазначив, що рівень захворюваності продовжує зростати. 

Протягом минулого тижня із симптомами цих захворювань до медзакладів міста звернулися 8 269 осіб, що на 14,5% більше, ніж протягом попереднього періоду. В тому числі, і на 18% більше серед пацієнтів дітей. А загалом вони становлять 45% від загальної кількості хворих.

 Рівень епідзахворюваності складає 52,7% вище епідпорогу. Таким чином Чернігів перебуває на середньому рівні епідемічної захворюваності на ГРВІ, — сказав Владислав Кухар. — Що стосується захворюваності на COVID-19, минулого тижня було зареєстровано 93 випадки, що на 3,1% менше за показник минулого тижня. 

Повністю на дистанційне навчання переведена школа №29 та навчально-реабілітаційний центр №2, а також окремі класи ЗНЗ №25 та №33, повідомив начальник управління освіти Василь Білогура. Решта закладів освіти працюють в офлайн режимі і, в залежності від рівня захворюваності, ситуативно прийматимуть рішення про переведення або окремого класу у формат дистанційної роботи, або всієї школи. 

— Щодо дитсадків — ситуація стабільна. Відвідуваність на рівні 50-55%. Всі заклади працюють, приймають дітей, — повідомив Білогура.  

Пресслужба Чернігівської міської ради

Головне фото ілюстративне з мережі Інтернет

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!