Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 лютого 2024 р.

Ната Жижченко (ONUKA) отримала спеціальну відзнаку «Гордість Чернігова»

+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7

В. о. Чернігівського міського голови Олександр Ломако вручив Наті Жижченко  фронтвуменці гурту ONUKA, спеціальну відзнаку «Гордість Чернігова», яку було започатковано в рамках міського конкурсу «Жінка року-2023», який відбувся у грудні.

Відзнака «Гордість Чернігова» це подяка за популяризацію Чернігова, активну громадську позицію, збереження культурної та історичної спадщини міста. Також за участь у відбудові Чернігова та допомогу Збройним Силам України. Сподіваюсь, у майбутньому у нас будуть спільні культурні проєкти, які ще прославлять наш Чернігів, зазначив під час вручення відзнаки Олександр Ломако.

Зустріч із відомою українською співачкою та музиканткою організована ГО «Спілка жінок Чернігова». Вона відбулась 1 лютого в центральній міській бібліотеці імені М. Коцюбинського. Її учасники та учасниці мали можливість поспілкуватися про творчість, культуру, лідерство та цінності. Також у рамках зустрічі проходив збір «Україна на зв’язку» від спільноти «Жіночий Ветеранський Рух» на засоби зв’язку для українських військових, амбасадоркою якого саме від Чернігівщини стала Ната Жижченко.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Сюжет телеканалу Новий Чернігів

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!