Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
22 січня 2024 р.

Відбулося чергове засідання робочої групи, яка працює над написанням Плану відновлення та розвитку Чернігова


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

19 січня у форматі відеоконференції відбулося чергове засідання робочої групи, яка працює над розробкою Плану відновлення та розвитку Чернігова. В нараді взяли участь заступник міського голови Олександр Атрощенко, начальниця відділу міжнародних відносин та інвестицій Наталія Хольченкова, інші фахівці міської ради, експерти Агенції відновлення та розвитку  Андрій Осіпов та Артем Вівдич.

Учасники зустрічі обговорили проєкт документа, детально зупинились на його п’яти головних завданнях. Це відновлення пошкодженої інфраструктури; стабілізація стану безпеки, захист цивільного населення та інфраструктури в умовах продовження військового конфлікту; розширення та підвищення якості соціальних та адміністративних послуг; розвиток економіки та стимулювання підприємництва; збереження навколишнього природного середовища та сталий розвиток.  

Кожне завдання також передбачає перелік заходів, які спрямовані на їх виконання. Окремою частиною буде перелік проєктів відновлення та розвитку, які напрацьовувалися у тому числі з урахуванням пропозицій та зауважень представників громадських організацій. Зустрічі з громадським сектором Чернігова відбувалися минулого року. Робота за цим напрямком ще продовжується.

Зважаючи на продовження повномасштабної російсько-української війни, пріоритетними для громади є безпекові заходи, відновлення інфраструктури та розвиток економіки.   

Учасники наради окремо приділили увагу процедурі затвердження Плану відновлення та розвитку громади та погодили подальший алгоритм взаємодії. Співпраця міської ради та АВР здійснюється в рамках проєкту «Прозорий та ефективний процес відновлення України на місцевому рівні» , що реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи ЄС

За повідомленням Агенції відновлення та розвитку

Головне фото з мережі Інтернет

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!