Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 грудня 2023 р.

Триває робота над планом відновлення та розвитку Чернігова


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Які проєкти увійдуть до плану відновлення та розвитку Чернігова? Робота над відповідним документом триває. 13 грудня під головуванням в.о. міського голови Олександра Ломако відбулося засідання спільної робочої групи, до складу якої входять представники управлінь муніципалітету та експерти Агенції відновлення та розвитку.

Під час зустрічі її учасники поділилися своїми думками стосовно проєктів та обговорили подальші кроки щодо завершення та затвердження документа.

Зараз об’єднана команда членів громади та експертів Агенції перебуває на завершальному етапі формуванням переліку проєктів. В документі вже є пропозиції щодо більш ніж сотні ініціатив, спрямованих на відбудову й розвиток освітніх закладів, об’єктів інфраструктури, міського транспорту, громадського простору, облаштування укриттів тощо.

Передбачено проведення громадського обговорення переліку проєктів з можливістю вносити зауваження та пропозиції. Про початок обговорення буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, що розробка плану відновлення та розвитку Чернігівської міської громади здійснюється в рамках реалізації проєкту «Прозорий та ефективний процес відновлення України на місцевому рівні», який реалізується за підтримки Антикорупційна ініціатива ЄС.

За повідомленням Агенції відновлення та розвитку 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!