Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 грудня 2023 р.

Виконавчий комітет встановив тарифи на опалення і гарячу воду для абонентів КП «ТКЕ». Для населення вони не змінюються


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

30 листопада виконавчий комітет Чернігівської міської ради погодив встановлення тарифів на теплову енергію, її транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії, послуги з постачання гарячої води КП «ТКЕ», яке здійснює господарську діяльність на ТЕЦ. 

 

— Тариф для населення складає 1 598 грн з ПДВ, а економічно обґрунтований — 2 942,78 грн. Тобто, населення буде сплачувати в два рази менше, ніж економічно обґрунтований тариф. Відшкодування цієї різниці пропонується за рахунок державного бюджету, відповідно до Закону України, — пояснює Олексій Щербина, радник КП «ТКЕ». — Тариф для категорії «бюджет» — 4 572,44 грн, «інші» — 4 526,75 грн, «релігія»  — 4 446,73 грн. 

 

 

 

В.о. міського голови Олександр Ломако наголосив, що тариф для населення не змінюється. 

— Якщо ви бачите якісь маніпулятивні заяви в ЗМІ, чи в інтернеті, про те, що підвищено тарифи, то тариф для населення не змінюється вже четвертий опалювальний сезон. Різницю між собівартістю і тим, що сплачує населення, погашає комунальному підприємству держава. Правда вона два роки вже не погашає. Суть в тому, що ні міський бюджет, ні населення цю різницю не погашають, — зазначив під час засідання виконкому Олександр Ломако. 

Зазначимо, що третього листопада на засіданні виконавчого комітету було встановлено тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії, послуги з постачання гарячої води АТ «Облтеплокомуненерго». Для категорії «населення», якій надає послуги це підприємство, тариф також залишився без змін. 

Сюжет телеканалу «Дитинець»

Пресслужба Чернігівської міської ради

Головне фото ілюстративне з мережі інтернет

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!