Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 грудня 2023 р.

єВідновлення: компенсацію отримають ще 14 чернігівців


Фото № 1

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 30 листопада затвердив чергові рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України. Цього разу виплати в рамках державної програми «єВідновлення» погоджені ще для 14 мешканців, у яких пошкоджене житло. Загальна сума виплат  майже 800 тис. грн.

На засіданні комісії 16 листопада загалом прийняли 31 рішення, з них:

  • 14 про надання компенсації на загальну суму 799 673,84 грн;
  • 11 про відмову (шість заяв об’єкт повністю відновлено; одна – заявник не є власником об’єкту; три  у зв’язку з не усуненням обстави, що стали причиною для зупинення, протягом встановленого терміну; одна  на підставі його повідомлення від 09.11.2023 про відкликання заяви);
  • шість про поновлення розгляду заяви.

Відповідне рішення виконкому буде внесене комісією до Реєстру пошкодженого та знищеного майна протягом трьох робочих днів з дня його прийняття.

Загалом станом на сьогодні повністю відпрацьовано 555 заяв, з них: про надання компенсації 422, про відмову 133. Згідно з прийнятими рішеннями загальна сума відшкодування за державною програмою 29,734 млн грн. Отримали вже компенсацію 333 особи на загальну суму 23,5 млн грн.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!