Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 листопада 2023 р.

Візит президента Латвії у Чернігів. Едгарс Рінкевичс відвідав модульне містечко на вул. Дрозда

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

У п’ятницю, 24 листопада, у Чернігів з візитом прибув президент Латвії Едгарс Рінкевичс. На території модульного містечка на вулиці Володимира Дрозда з ним зустрічався в.о. міського голови Олександр Ломако. Разом вони оглянули будиночки, виготовлення яких профінансовано коштом латвійського бюджету. 

Ці модульних оселі  частина допомоги, яку Латвія надає нашому місту. 

— Едгардс Рінкевичс відвідав модульне містечко на вулиці Дрозда. Встановлюємо тут 12 модульних будинків, сконструйованих та профінансованих коштом латвійського бюджету. Відремонтовані квартири з сантехнікою та кухнею — суттєва допомога для тих, хто втратив житло. Друга частина допомоги від Латвії Чернігову — меблі для дитсадків, які ми вже отримали. Кілька місяців тому зустрічався з їх міністром економіки в міськраді та досягли домовленостей про надання Чернігову підтримки на загальну суму 2 млн євро, — розповідає в.о. міського голови Чернігова. 

Під час спілкування з паном Рінкевичсом Олександр Ломако подякував Латвії та її народу за їх підтримку нашої країни та Чернігову, зокрема. 

— Дякую особисто пану Рінкевичсу та народу його країни за увагу до Чернігова та неймовірну підтримку України! Латвія надає нашій країні військову та економічну допомогу, адвокатує в ЄС. Ще раз дякую, що допомагаєте нам на всіх рівнях. Ми захищаємо не тільки українську землю, а й мир у всій Європі. І тільки з підтримкою таких партнерів як ви ми зможемо зупинити воєнну агресію росії.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!