Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 листопада 2023 р.

Заступниця міського голови Вікторія Пекур взяла участь у координаційній зустрічі проєкту «Міста і громади, вільні від домашнього насильства»


Фото № 1

21-22 листопада в м. Києві відбулася координаційна зустріч керівників та керівниць міст та громад учасників проєкту «Міста і громади, вільні від домашнього насильства», участь у якій взяла і заступниця міського голови Вікторія Пекур.

Під час заходу учасники змогли обговорити актуальні та важливі питання з керівництвом Міністерства соціальної політики  України, UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення. Зокрема, йшлося про реалізацію державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству у містах і громадах України, удосконалення співпраці ключових сторін та реагування на нові виклики, що пов՚язані з війною.

Багато часу було приділено практичним питанням. Зокрема, як запровадити настільки дієві механізми, щоб постраждалі при зверненні отримали комплексну допомогу: психологічну, соціальну, інформаційну та матеріальну, що спрямована на потреби клієнта.

Окрема частина зустрічі екскурсія спеціалізованими сервісами столиці. Учасникі та учасниць зустрічі вітала заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда.

Також учасники/ці проаналізували тему необхідності формування нульової толерантності до насильства та погодилися щодо необхідності проведення відповідних інформаційно-просвітницьких кампаній у своїх громадах.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!