Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 листопада 2023 р.

Олександр Ломако передав сертифікат на 5 млн грн 119-й окремій бригаді ТРО

+16
+13

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19

У Чернігові продовжують дякувати військовим та цивільним, які у лютому-березні 2022 року стали на захист міста та зробили свій внесок в оборону. Цього тижня в.о. міського голови Олександр Ломако вручив ще 18 відзнак «За оборону Чернігова» військовослужбовцям Збройних Сил України, волонтерам, рятувальникам і медичним працівникам. А також передав сертифікат на п’ять мільйонів гривень командиру 119-ї окремої бригади ТРО Олексію Висоцькому. 

— Медаль «За оборону Чернігова» запроваджена для того, щоб збереглася пам'ять про героїчні події, які були у нашому місті, коли чернігівці та військові ЗСУ стримали, переважаючого у багато разів, ворога, і не пустили його далі. На першому етапі широкої війни — це була визначальна подія, тому що її хід міг бути зовсім іншим, якби ворог по нашому напрямку пройшов до Києва. Як нам віддячили  всі добре знають, але це ніколи не викреслить подвиг чернігівців, які  об’єднались і показали чудовий приклад єдності,  говорить в.о. міського голови Олександр Ломако. 

Крім медалей, в.о. міського голови Чернігова вручив сертифікат на п’ять мільйонів гривень командиру 119-ї окремої бригади ТРО Олексію Висоцькому. Чернігівська громада продовжує підтримувати своїх захисників, з цією метою з бюджету територіальної громади регулярно виділяються кошти. 

— Підтримку громади ми отримуємо з моменту повномасштабного вторгення рф на територію України. Чернігівська міська рада постійно нас підтримувала — транспортом, харчами, теплими речами. На останній сесії було прийнято рішення про виділення п'яти мільйонів гривень 119-й бригаді ТРО. Ці кошти будуть витрачені на дрони та тепловізори, — говорить Олексій Висоцький. 

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!