Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 жовтня 2023 р.

Рідним загиблих військовослужбовців Сил ТРО вручили відзнаки «За оборону Чернігова»

+8
+5

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11

29 вересня з нагоди Дня захисників та захисниць України, Дня територіальної оборони України в Чернігівській міській раді відбулося вручення відзнак «За оборону Чернігова». Їх отримували члени родин Героїв військовослужбовців Сил територіальної оборони, які боронили Чернігів під час активних бойових дій у лютому-березні 2022-го і загинули під час виконання військового обов'язку. Всього було вручено посмертно 26 медалей. 

 

— Важко підібрати слова, щоб передати співчуття тим, хто втратив під час цієї війни своїх близьких. Глибокі вам співчуття від імені всієї громади. Тримайтеся! Ми з вами! І все, що потрібно буде вам від міста, будемо робити. Разом з цим, є слова вдячності кожному з вас. Ми у боргу перед вами. Завдяки подвигу ваших близьких, сьогодні ми маємо можливість жити і працювати у Чернігові під українським прапором, — звернувся до рідних загиблих захисників в.о. міського голови Олександр Ломако. 

 

 

Серед присутніх на цьому заході був і Владислав Атрошенко. 

— Надзвичайно важливим є подвиг ваших дітей, чоловіків, братів, які в перші хвилини війни взяли в  руки зброю, аби захищати наше місто і Україну. Тим самим показали, що вся Україна буде боротися за свою землю, міста та країну. Я, особисто, схиляю голову в знак пам'яті за всіма загиблими, — сказав Владислав Атрошенко. 

 

Пресслужба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!