Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 вересня 2023 р.

День працівника освіти: педагогам Чернігова вручили заслужені нагороди

+11
+8

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14

Напередодні Дня працівника освіти, що відзначається щорічно в першу неділю жовтня, у Чернігові привітали та відзначили педагогів. Захід розпочали з хвилини мовчання для вшанування пам'ять всіх, чиє життя обірвалося внаслідок російсько-української війни. 

Перед врученням нагород працівників та працівниць освіти привітали з професійним святом в.о. міського голови Олександр Ломако та начальник управління освіти Василь Білогура. 

— Щиро вітаю зі святом велику освітянську родину Чернігова! Думаю, що більше ні в кого немає сумнівів, що ваша професія серед найважливіших. Якщо військові нас захищають, то ви — формуєте наша майбутнє, за яке, ми як країна, сьогодні і воюємо. Глибока повага до всіх освітян за ті, неймовірні речі, що ви робите для дітей в надзвичайно складних умовах. Крім тих знань, які ви даєте, також повертаєте їм відчуття нормальності та контрольованості життя в умовах війни. Дбаєте про їх безпеку. Я знаю, яка важка ваша робота і безмежно поважаю цю професію. Ви для мене особливі та надважливі люди у формуванні нашого завтра. Бажаю вам міцного здоров’я, нових педагогічних звершень, добробуту, а головне — Перемоги!, — привітав Олександр Ломако. 

 

 

 — Я сподіваюсь, що кожен з нас, на своєму місці, зробить все для того, щоб кожне покоління, яке росте, зростало в щасті та любові. Я бажаю вам і надалі отримувати задоволення від роботи. Радіти кожному  дню. І, звичайно, бажаю, щоб ваша робота була гідно пошанована державою. Вдячності вам від батьків та вихованців. Щиро вітаю вас з цим святом, — з такими словами звернувся до колег Василь Білогура. 

 

 

 

Після вітальних слів на адресу освітян, відбулося вручення відзнак, зокрема, нагрудних знаків Міністерства освіти і науки «Відмінник освіти України», грамот та подяк Міністерства освіти і науки, почесних грамот і подяк Чернігівської обласної ради, грамот і подяк Управління освіти і науки Чернігівської ОДА, подяк Чернігівського міського голови. 

Пресслужба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!