Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 вересня 2023 р.

На Алеї Героїв встановлюють фотовиставку, яка розповідає про загиблих Героїв, які боронили Чернігів

+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7

Сьогодні на Алеї Героїв встановлюють фотовиставку, присвячену загиблим захисникам Чернігова. Про це повідомляє у своєму Telegram-каналі в.о. міського голови Олександр Ломако. 

— Центральна алея відсьогодні дійсно стає Алеєю Героїв. До Дня Захисника та Захисниці України встановлюємо фотовиставку із зображенням загиблих чернігівських воїнів, які обороняли Чернігів та країну, — повідомляє Олександр Ломако. 

Ця експозиція надалі оновлюватиметься на регулярній основі. Зараз же розміщені перші 30 інформаційних стендів із фото та короткою біографією полеглих захисників із Чернігова. Наймолодшому на цих світлинах було 20 років, найстаршому — 54.

Над наповненням виставки працює Управління культури міськради спільно з Чернігівським обласним терцентром комплектування та соціальної підтримки.

— Важливо знати в обличчя кожного, хто загинув за вільний Чернігів, цілісність і незалежність України. Ці люди приклад сміливості, нестримного духу супротиву та непокори ворогу. Віддаємо шану полеглим за місто та Україну воїнам. Пам’ять про них буде жити вічно і ми докладемо до цього всіх зусиль, говорить  в.о. міського голови. 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!