Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 вересня 2023 р.

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта – проєкту рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 7 липня 2016 року № 274 «Про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у м. Чернігові»

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 7 липня 2016 року № 274 «Про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у м. Чернігові».

Розробник – управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради.

Проєкт рішення спрямований на впорядкування механізму встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства і сфери послуг з урахуванням обмежуючих заходів режиму воєнного стану.

Підставою для розробки проєкту є підпункт 9 пункту «а» та підпункт 4 пункту «б» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункт 13 Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15 червня 2006 року № 833 (зі змінами та доповненнями), Правила благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова в новій редакції, затверджені рішенням Чернігівської міської ради від 24 грудня 2019 року № 49/VII-2 (зі змінами і доповненнями) та рекомендації Адміністративної колегії Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 21.08.2023 № 60/14-рк/к.

Проєкт рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється в мережі Інтернет на офіційному вебпорталі Чернігівської міської ради за посиланням: www.chernigiv-rada.gov.ua у розділі «Публічна інформація», підрозділ «Регуляторна політика», рубрика «Оприлюднення проєктів регуляторних актів». Крім того, з текстом проєкту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися в управлінні економічного розвитку міста Чернігівської міської ради, м. Чернігів, вул. Магістратська, 7, каб. № 1.

Зауваження та пропозиції до проєкту рішення приймаються в управлінні економічного розвитку міста Чернігівської міської ради у паперовому або електронному вигляді, протягом місяця з дня оприлюднення за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. Магістратська, 7, електронна адреса: [email protected] (відповідальна особа – Ярещенко В. П.).

 

Заступник начальника управління –
начальник відділу економіки
ідприємств комунальної власності
та цінової політики                                                                          Віталія ЯРЕЩЕНКО

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!