Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 вересня 2023 р.

Латвія передала Чернігову два з дванадцяти модульних будинків


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Це житло призначено для осіб, які втратили власне внаслідок активних бойових дій. Про це йшлося під час загальноміської наради 26 вересня. Виготовленням та транспортуванням будинків займається Латвія, як власне і фінансуванням, виділивши на це кошти із власного держбюджету. До кінця року місту передадуть ще десять таких осель. 

Це важливо і дякуємо народу Латвії, що він приділяє час і допомагає нам відбудовуватися, — сказав під час наради в.о. міського голови Олександр Ломако. 

Ці будинки будуть встановлені на території модульного містечка по вул. Дрозда. Площа кожного — 55 м². Про отримання  такої допомоги було досягнуто домовленостей під час зустрічі в.о. міського голови Чернігова та міністра економіки Латвії. 

У жовтні також передбачається розпочати заселення людей у 112 квартир, що зведені на вул. Дрозда у співпраці між Національним комітетом товариства Червоного Хреста України та Чернігівською міською радою. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Атрощенко. Розподіл житла здійснюватиметься згідно Постанови Кабміну №495. 

Пресслужба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!