Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 вересня 2023 р.

Триває робота над документом стратегічного планування відновлення та розвитку Чернігова

+5
+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8

Чернігівська міська рада спільно з ГО «Агенція відновлення та розвитку» продовжує працювати над розробленням плану відновлення та розвитку міста. Минулого тижня відбулося чергове засідання робочої групи, а також зустріч із представниками громадських організацій, які готові долучитися до цього процесу. 

Робоча група працювала під головуванням заступника міського голови Чернігова Олександра Атрощенка. Серед її членів керівники структурних підрозділів муніципалітету, експерти Агенції.

Учасники зустрічі обговорили попередні напрацювання до документа, а також алгоритм взаємодії структурних підрозділів міськради з експертами Агенції в частині збору й уточнення даних, необхідних для формування переліку головних завдань та проєктів. Також в процесі дискусії представники робочої групи звернули увагу на важливість визначення стратегічних напрямків розвитку Чернігова.

Пізніше відбулася зустріч із представниками громадських організацій, які готові до активної участі в розробці плану відновлення Чернігова і вже почали вносити свої пропозиції. 

Чернігів є одним з перших міст в Україні, де вже розпочалась робота над створенням плану відновлення. Нагадаємо, що Порядок розроблення, реалізації та моніторингу планів відновлення та розвитку територіальних громад був затверджений Кабміном 18 липня.

Розробка цього документа здійснюється спільно міською радою та ГО «Агенція відновлення та розвитку» в рамках проєкту «Прозорий та ефективний процес відновлення України на місцевому рівні», який реалізується за підтримки Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні (EUACI).

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!