Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 вересня 2023 р.

єВідновлення: погоджені виплати ще для 36 чернігівців на суму 1,5 млн грн


Фото № 1

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 11 вересня затвердив рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.

Згідно з цим рішенням виконкому погоджені виплати в рамках державної програми «єВідновлення» ще для 36 чернігівців, у яких пошкоджені об’єкти нерухомого майна, на загальну суму понад 1,5 млн грн.

На засіданні комісії, яке відбулося 28 серпня, загалом було прийнято 49 рішень, з них:

  • 36 рішень про надання компенсації на загальну суму 1 555 426,69 грн;
  • сім рішень про відмову (п’ять заяв об’єкт повністю відновлено заявником; одна заява об’єкт значно пошкоджений; одна заява у зв’язку із відмовою заявника від компенсації);
  • чотири рішення про зупинення (дві заяви відсутня можливість провести обстеження, оскільки заявник не виходить на зв’язок, одна заява – відсутня згода співвласника; одна заява у зв’язку з необхідністю доопрацювання);
  • два рішення про поновлення (у зв’язку з доопрацюванням).

Відповідне рішення виконкому буде внесене комісією до Реєстру пошкодженого та знищеного майна протягом трьох робочих днів з дня його прийняття.

Засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, проходять у міській раді щотижня. Всі результати засідань та інша корисна інформація публікуються на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради у розділі «єВідновлення».

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!