Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 вересня 2023 р.

Продовжено дію міських програм, розроблених з метою підтримки власників пошкодженого чи знищеного майна


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

Програма часткової компенсації видатків на відновлення пошкоджених вікон та Програма надання одноразової матеріальної допомоги власникам приватних житлових будинків діятимуть протягом усього періоду воєнного стану і протягом трьох місяців після його припинення чи скасування. Відповідні зміни до цих Програм погодив виконавчий комітет Чернігівської міської ради сьогодні, 11 вересня.

Надалі зазначені зміни до міських Програм виноситимуться на розгляд та затвердження Чернігівською міською радою на найближчому засіданні.

Іншими рішеннями виконкому затвердили розмір соціальної допомоги чернігівцям за рахунок коштів бюджету Чернігівської міської територіальної громади відповідно до низки соціальних Програм. А саме:

  • часткову компенсацію на відновлення вікон одному чернігівцю на загальну суму 5,7 тис. грн. Загалом у поточному році часткову компенсацію вже отримали 105 мешканців на суму майже 1,3 млн грн, а за 2022 рік 647 мешканців на суму 8,1 млн грн.
  • одноразову матеріальну допомогу трьом власникам приватних житлових будинків на загальну суму 20 тис. грн. У поточному році матеріальну допомогу вже отримали 363 мешканця на суму 4,5 млн грн, а за 2022 рік 1596 власників приватних житлових будинків 26,5 млн грн.
  • одноразову матеріальну допомогу п’ятьом мешканцям багатоповерхової забудови на загальну суму 55 тис. грн. У поточному році таку допомогу вже отримали 476 чернігівців  7,13 млн грн

Пресслужба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!