Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 серпня 2023 р.

У Чернігові демонтують 20 металевих гаражів та 8 тимчасових об’єктів, які встановлені без дозволів

+9
+6

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 25 серпня надав дозвіл на демонтаж 20 незаконно встановлених металевих гаражів та 8 тимчасових об’єктів на території Чернігова, серед яких металеві конструкції та обмежувачі руху для автомобілів. т

Відповідно до прийнятих рішень власникам/користувачам металевих гаражів строк добровільного демонтажу та відновлення благоустрою становить 30 календарних днів, а власникам/користувачам тимчасових об’єктів 14 календарних днів з моменту прийняття такого рішення.

У разі невиконання вимог щодо добровільного демонтажу, відповідні роботи здійснить КП «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради. Демонтовані об’єкти будуть розміщені на майданчику тимчасового зберігання демонтованих об’єктів та речей, які в них знаходились, на вул. Володимира Дрозда, 1.

Попередньо пропозиції, винесені на розгляд виконкому міськради, розглядались на засіданні комісії з демонтажу, яке відбулося 10 серпня, і за результатами якого прийняте протокольне рішення.

Нагадаємо, Правила благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова в новій редакції затверджені рішенням Чернігівської міської ради від 24.12.2019 року № 49/VII-2.

Правилами благоустрою міста Чернігова, зокрема, визначене поняття тимчасових об’єктів, до яких відносяться і металеві конструкції, обмежувачі руху та інші. Розділом 5 цих Правил встановлений перелік підстав, за яких розуміється незаконне розміщення вищезазначених об’єктів, умови та порядок їх демонтажу.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!