Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 серпня 2023 р.

Навчальний рік школа №29 розпочне з роботи в очному форматі. Паралельно буде завершено роботи з облаштування укриття


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Школа №29 отримала значні пошкодження під час активних бойових дій у 2022-му. Відновлення закладу розпочалося минулого року, також було зроблено укриття та проведено його часткову гідроізоляцію. Зараз же виникла необхідність у додаткових роботах через підмокання однієї зі стін сховища. Про це йшла мова під час загальноміської щотижневої наради 15 серпня. 

— Прийнято рішення виконати термомодернізацію цокольного приміщення і зробити гідроізоляцію навколо цієї стіни з подальшим відведенням дощових вод. Роботи вже почали, — повідомив заступник начальника УКБ-начальник відділу технагляду Валентин Войтенко. 

Начальник управління освіти Василь Білогура зазначив, що також найближчими днями буде виконано геологічне дослідження, з'ясовано походження води для її усунення, аби в майбутньому вона не "знайшла вихід" в іншій частині будівлі. 

Роботи з дооблаштування укриття не завадять розпочати очне навчання, адже вони будуть зовнішніми, повідомив Валентин Войтенко. Саме ж укриття можна буде використовувати за призначенням під час повітряних тривог, додав начальник управління освіти Василь Білогура, воно оснащене працюючою вентиляцією. 

В.о. міського голови Олександр Ломако доручив управлінню освіти зібрати батьків учнів та учениць цього навчального закладу та донести до їх відома цю інформацію. 

— Обов'язково донесіть позицію до батьків. Їм потрібно все чітко пояснити, — звернувся до Василя Білогури Олександр Ломако. 

Пресслужба Чернігівської міської ради 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!